Bjorn Vandaele vloeren Bjorn Vandaele vloeren Bjorn Vandaele vloeren Bjorn Vandaele vloeren Bjorn Vandaele vloeren Bjorn Vandaele vloeren
Bjorn Vandaele tegelwerken Bjorn Vandaele tegelwerken

Uw renovatie- of bouwplannen aan het uitwerken? Dan helpen we u graag verder. Alsook voor totaalprojecten kan u terecht bij ons zo kan u zorgeloos genieten van uw bouw. BVBA BJORN VANDAELE is gespecialiseerd in het plaatsen van vloeren, opritten en wandtegels en dat zowel bij particulieren als bedrijven. De uitvoering kan natuurlijk gebeuren bij nieuwbouw en renovatieprojecten.


Vloer- en tegelwerk is een specialiteit die we reeds jaren met veel precisie uitvoeren. We gebruiken de laatste nieuwe technieken wat resulteert in een prachtig afgewerkt resultaat waar u jarenlang van zal genieten. Detailafwerking en een transparante communicatie naar de klant staan hoog in het vaandel. BVBA Bjorn Vandaele is de garantie op een perfect uitgevoerd vloer-of tegelwerk. Zowel voor het plaatsen van binnenvloeren als terrassen in keramische steen en natuursteen kan u op rekenen op Bjorn Vandaele.


Uw renovatieplannen aan het uitwerken? Dan helpen we u graag verder. Samen kijken we wat mogelijk is en werken uw droomplan tot in de puntjes uit. Van het uitgebreken van uw oude vloer tot het plaatsen van een perfect afgewerkte terras.


BVBA Bjorn Vandaele staat ook bekent voor zijn nette afwerking. Iedere dag wordt alles proper achter gelaten . U hoeft zich geen zorgen te maken over puin!

Wenst u een afspraak te maken? Neem dan vandaag nog contact op met BVBA BJORN VANDAELE. We komen graag bij u langs om samen met u de werkzaamheden te bespreken. Zo kunnen we een gerichte prijsofferte opstellen.


Tot binnenkort,

Bjorn Vandaele